Beurzen 2015

>Nieuws & media28/10/2015
In het kader van de door de Brugmann Stichting gelanceerde projectoproep 2015, is het Wetenschappelijk ComitÚ van de Stichting overgegaan tot analyse van de ontvangen projecten, waarbij rekening werd gehouden met de relevantie van het onderzoek, het innovatieve aspect van het onderwerp, de eventuele continu´teit van het project, de bruikbaarheid voor de instelling en de leeftijd van de onderzoeker.

Tijdens de Raad van Bestuur van de Stichting die op 2 september ll. plaatsvond, hebben de leden unaniem de aanbevelingen van het ComitÚ gevolgd en 7 ingediende projecten goedgekeurd.

De betrokken onderzoeksdomeinen zijn: Psychiatrie; Neuroradiologie; Plastische Chirurgie; Oftalmologie, Klinische biologie en Anesthesiologie.